RiRi

 

RiRi

100% naravna kokosova voda – naravni izotonik 

Kokosova voda predstavlja naravni vir petih najpomembnejših elektrolitov oz. mineralov, ki se nahajajo v krvi in drugih telesnih tekočinah: kalij, kalcij, natrij, magnezij in fosfor. Elektroliti uravnavajo količino tekočine v teleso in so zato pomemben del procesa hidracije, poleg tega sodelujejo pri delovanju živčevja, srca in mišic. Ker jih s potenjem iz telesa izgubljamo moramo poskrbeti za njihov ponovni vnos v telo z ustrezno prehrano in izbiro tekočine (voda je edina pijača, ki ne vsebuje elektrolitov).

Prebivalci tropskih dežel že tisočletja poznajo pozitivne učinke kokosove vode na hidracijo, prehrano in dobro počutje – nekatere kulture so kokosovi palmi nadele celo ime “drevo življenja”.

RiRi kokosova voda je pridobljena iz mladih, zelenih kokosovih orehov iz JV Azije, ko so stari 5 mesecev in je njihova prehrambena vrednost na višku. Kokosi so ročno obrani in pakirani na plantaži le nekaj ur po tem ko so bili obrani.

RiRi kokosova voda vsebuje zgolj 100%, čisto kokosovo vodo in ni izdelana in koncentrata, ne vsebuje konzervansov, maščobe ali dodanega sladkorja. V primerjavi s klasičnimi športnimi napitki za hidracijo telesa vsebuje kokosova voda 40% manj kalorij. Je idealna izbira za športnike in vse, ki jih ni mar poreklo in vsebina zaužitega.

Okus in barva kokosove vode sta odvisna od porekla, vrste kokosa, postopkov in pogojev gojenja ter obdobja obiranja. RiRi kokosova je pasterizirana le enkrat, tik preden je pakirana v steklenice. Steklena embalaža ohranja kakovost vsebine, prispeva k varovanju okolja (prosimo reciklirajte) in vas varuje pred uživanjem BPA in podobnih snovi prisotnih v plastični embalaži.

RiRi kokosova voda, 250 ml

RiRi kokosova voda, brezalkoholna pijača, pakirano v kartonu po 24 kosov.

Obiščite tudi našo Facebook stran, Riri kokosova voda.

Več informacij na narocila@blendergroup.si ali na telefon 068 150 821.

Katalog preostalih izdelkov si lahko ogledate tukaj.

Aug 1, 2016