VW +

Vitamin Well + 

Nova generacija športnih napitkov, razvita s strani švedskega podjetja Vitamin Well.

Vitamin Well+ 001 je pijača za športnike, ki vsebuje elektrolite in ogljikove hidrate, razvite, da v telesu ustvarijo optimalne pogoje za delovanje med telesno aktivnostjo. Pijača vsebuje kombinacijo elektrolitov, aminokislin ter vitaminov. Beljakovine so sestavljene iz aminokislin, devet od teh pa je ključnega pomena, ker jih telo samo ne proizvaja, jih je potrebno pridobiti z ustrezno prehrano. Primer takih aminokislin so BCAA. Intenzivni telesni aktivnosti sledi razkrajanje mišic, zato le-te potrebujejo beljakovine, da se uspešno zakrpajo. Aminokisline v pijači Vitamin Well+ 001 so dodane za zmanjšanje razkrajanja mišic, ogljikovi hidrati pa vam dajo energijo med daljšimi vzdržljivostnimi treningi. Pijača vsebuje tudi magnezij, ki pripomore k ustrezni presnovi energije telesa in funkciji mišic.
Vitamin Well+ 002 ne vsebuje sladkorja in je primeren za športnike, ki želijo nadomestiti med aktivnostjo izgubljeno tekočino in minerale, ne želijo pa vnosa ogljikovih hidratov.

Na voljo v dveh različicah:
VW+ 001  – z okusom limone in limete

vsebuje elektrolite, l-alanil l-glutamin (300mg), vitamine B +D in BCAA (1500mg; 2:1:1 levcin, izolevcin, valin)

VW+ 002  – z okusom limone in limete, brez sladkorja

vsebuje elektrolite, l-alanil l-glutamin (300mg), vitamine B +D in BCAA (1500mg; 2:1:1 levcin, izolevcin, valin)

Vitamin Well+, 500ml, negazirana brezalkoholna športna pijača obogatena z vitamini, minerali in aminokislinami, pakirano v zavoju po 12 kosov.

Več informacij na narocila@blendergroup.si ali na telefon 068 150 821.

Katalog preostalih izdelkov si lahko ogledate tukaj.

Jun 19, 2017