100% naravne profesionalne mešanice za koktajle!

Zadnjih 20 let je Finest Call stremil k temu, da ustvarijo serijo najboljših mešanic za koktajle, ki jim barmani lahko enostavno zaupajo. Da so lahko ustvarili najboljši izdelek, so potrebovali tudi najboljše sestavine. Zato so po celem svetu izbrali najbolj priznane dobavitelje sadja, ki zagotovijo, da bo okus vsake flaške naravnost fantastičen.

Na voljo v naslednjih okusih:

  • Pire pasijonke – Vzbudite strast svojih gostov s to eksotično mešanico sadnega pireja iz vietnamske pasijonke (sorta Tai-Nong No.1). Edinstven okus pasijonke doda pijačam značilno kombinacijo, ki je hkrati kiselkasta in poživljajoča.
  • Pire jagode – Kalifornijske jagode, obrane na višku zrelosti, smo previdno zmešali z naravnim trsnim sladkorjem. Posebno poroznost smo namenili temu, da se nežen in osvežilen okus na soncu zorjenih jagod odraža tudi v vaših koktajlih.
  • Pire lubenice – Razvajajte svoje goste s to poletno senzacijo, ki ima sladek, osvežilen in nasploh značilen okus. S tem vsestranskim izdelkom lahko svoj poletni meni spremenite v čudežno deželo lubenic in pripravite raznorazne koktajle, kot so na primer margarita, mojito ali martini. Prav tako ga lahko uporabite za brezalkoholne pijače, in sicer razne limonade in čaje.
  • Sweet & Sour – Precizna mešanica hladno stisnjenega limoninega soka, eteričnih olj limone, limete in pomaranče ter sladkornega sirupa je ena najbolj vsestranskih mešanic na svetu in ključnega pomena za pripravo daiquirija, margarite ali katerega koli drugega kislega koktajla.
  • Limetin sok – Hladno stiskan limetin sok Finest Call bo dodal piko na i vaši ponudbi koktajlov. S tem vsestranskim izdelkom boste zagotovili poenostavljeno in dosledno pripravo pijač v vaši ponudbi. Primeren je tudi za pripravo brezalkoholnih pijač, kot so razne limonade in punči.
  • Limonin sok – Okusite svežino sveže stisnjenih limon…v mešanici za koktajle. V tem duhu smo preprost ohranili tudi pri sestavinah: hladno stisnjen limonin sok (ne iz koncentrata), trsni sladkor in filtrirana voda.
  • Bezgov sirup – Priljubljen poletni okus, še posebej popularen v Evropi, ki s svojim nežnim vonjem odišavi marsikateri klasični koktajl. Sladek in tropski okus s podtoni grenivke bo dodal kateri koli alkoholni ali brezalkoholni pijači ravno pravšnjo mero sladkobe.