San Miguel

španski pivovarji sedaj tudi v Sloveniji

Že od leta 1890 špansko-filipinska pivovarja Mahou-San Miguel razveseljujeta vse pivce odličnega piva po vsem svetu. S svojo več kot 120 letno tradicijo in 13 milijonov hektolitrov prodanega piva letno ga uvršča med najbolj priznane španske in svetovne pivovarje.
Z veseljem vam sporočamo, da so sedaj na voljo tudi na slovenskem tržiču v sledeči zasedbi :

San Miguel Especial [San Miguel Espesial] – svetovno pivo
Prvo posebno pivo v Španiji, danes pa najbolj mednarodna španska znamka. Kvaliteta in okus pa ga naredita dobro poznanega tako v Španiji, kot preko njenih meja.

Zlato rumene barve, z odtenki starega zlata. Vonj s pridihom dimljenih žit. Okus je uravnotežen, s srednjo grenkobo s pridihom popečenega ječmena. Ima srednje obstojen okus, z rahlim odmevom likviricije.

leto prvega varjenja : 1957
volumen alkohola : 5,4%
tip : nacionalni premium lager

San Miguel Eco – ekološka pridelava
Pivo vsebuje slad in hmelj pridelana  po strogih merilih ekološkega kmetovanja. Varovanje okolja in ohranjanje rodovitnosti tal vas ne prikrajšata za bistvo – kakovost in avtentičnost okusa piva.

Svežina z noto grenkobe ustvari uravnotežen okus, ki okronana z lepo zlato barvo in kremasto peno zadovolji vsakega pivca.

volumen alkohola : 4,2%
tip : mednarodni premium lager

San Miguel Eco, pivo, pakirano 6x250ml, v kartonu so po 4 zavoji.

San Miguel Gluten Free
Prvo posebno pivo v Španiji in danes najbolj mednarodna španska znamka je odslej s svojim pristnim okusom na voljo tudi brez glutena.

Pivo je svetle zlate barve, s slojem kremaste in dosledne pene. Ima rahlo sadno aromo s poudarki hmelja in kvasa. Je uravnoteženega okusa in srednje grenkobe.

volumen alkohola : 5,4%
tip : mednarodni premium lager

San Miguel Gluten Free, pivo, pakirano 6x330ml, v kartonu so po 4 zavoji.

Več informacij na narocila@blendergroup.si ali na telefon 068 150 821.

Katalog preostalih izdelkov si lahko ogledate tukaj.

 

Jun 1, 2019