Znamka dodatkov za koktajle Real je bila ustanovljena leto 2006 z enim ciljem, in sicer ponuditi prvo kokosovo kremo, ki ni pakirana v konzervi. Potem, ko so Real kokos vzljubili mojstri mešanja pijač po celem svetu, smo prepoznali potrebo po novih izdelkih, s katerimi bi barmani zadovoljili potrebe zahtevnih strank in tako premaknili meje mešanja koktajlov v nove razsežnosti.

Tako je leta 2014 nastala celotna Realova ponudba novih sirupov z okusom. Z mojstri mešanja pijač, ki so svoje življenje posvetili izboljševanju kakovosti koktajlov, smo si zadali ustvariti celovito ponudbo sirupov, ki temeljijo na najbolj avtentičnih, resničnih in naravnih okusih po svetu. Ker se zavedamo, do je pijača le tako dobra kot so njene sestavine, naši izdelki in surovine ustrezajo strogim standardom svežine in kakovosti, ki jim v konkurenci ni para. Vsak naš izdelek vsebuje do 40 % naravnega sadja, ki smo mu dodali povsem naravni trsni sladkor. Tako so naši izdelki idealni za sestavljanje in mešanje koktajlov vseh vrst.

Na voljo so v naslednjih okusih:

  • Kokos – vsebuje trsni sladkor, kokosovo meso ter kokosovo mleko. Razvili smo go s specifičnim namenom, da ostane čim dlje homogen.
  • Ingver – eksotična mešanica ingverja Laiwu in trsnega sladkorja doda pristen okus koktajlom, kot so na primer Moscow Mule ali margarite.
  • Borovnica – prefinjena mešanica sadnega pireja iz borovnic sorte Bluebelle, Goldtraube in Liberty ter trsnega sladkorja.
  • Mango – Sadna mešanica mangov sorte Alphonso iz regije Ratnagiri v Indiji in trsnega sladkorja se odlično poda k premišljenim koktajlom, brezalkoholnim pijačam in številnim prefinjenim kulinaričnim specialitetam.
  • Marakuja – marakuje iz Vietnama dodajo različnim pijačam in sladicam tropski in osvežilen okus.
  • Breskev – vsebuje pire breskev sorte Elegant, Summer in Rich Lady ter sirup iz trsnega sladkorja.
  • Ananas – Mamljivi ananasi s Kostarike bodo vaši pijači dodali osvežilno sladkobo, ki se ji ne boste mogli upreti.
  • Buča – vsebuje pire prvovrstnih buč sorte Dickinson, Autumn in Bucksin, zmešan s trsnim sladkorjem, cimetom, ingverjem, muškatnim oreščkom in nageljnovimi žbicami. Ta sezonska senzacija se odlično poda k različnim jesenskim in zimskim koktajlom.
  • Malina – je razkošna mešanica malin sorte Willamette in Glen Clova s pacifiškega severozahoda ter trsnega sladkorja. Uporablja se za pripravo številnih ročno mešanih koktajlov, kot so belliniji. koktajlov s pivom, daiquirijev in številnih drugih alkoholnih in brezalkoholnih pijač.
  • Jagoda – je sestavljen iz ročno obranih jagod sorte Splendor iz Kalifornije ter prvovrstnega sirupa iz trsnega sladkorja. Odlično se poda k unikatnim koktajlom, jagodnim limonadam ali raznoraznim prefinjenim sladicam.